History

 SC.HOLCHIM SRL este o firma cu capital privat integral romanesc,infiintata in anul 2004 si are ca obiect principal de activitate fabricarea vopselelor pe baza de apă, tencuielilor decorative fabricarea adezivilor tip aracet și aplicarea pardoselilor decorative HOLCHIM.

In anul 2004 a inceput fabricarea adezivilor tip ARACET prin polimerizarea acetatului de vinil monomer

 

In 2010 am dezvoltat produse pe baza de ciment, cum ar fi :tencuieli decorative DALBA al caror pret este la jumatate fata de tencuielile decorative pe baza de rasini acrilice.

Productia in anul 2010 s-a apropiat de 2000 tone si o cifra de afaceri de aproape 1 milion euro

Din 2007 principalul obiect de activitate a devenit productia de vopsele pe baza de apa si tencuieli decorative.HOLCHIM produce sub marcile CORAMET si DALBA o gama de vopsele lavabile,pentru interior si exterior, tencuieli decorative,amorse si adezivi tip aracet.

 

In anul 2013 cifra de afaceri afirmei  HOLCHIM a atins 6 000 000 lei, si s-a clasat pe locul 6 in topul national al firmelor mici, dupa cifra de afaceri ,cod CAEN 2030. 

In anul 2009 HOLCHIM a dezvoltat o metoda proprie de aplicare a pardoselilor decorative, unica in Romania.Produsele noastre sunt executate din cuart natural, cuarț colorat sau din granule de marmura legate intre ele intr-un strat de rașină sintetica ,care ofera o stabilitate si rezistenta deosebita pardoselii.Clientii nostri iubesc inainte de toate efectul lor foarte decorativ si posibilitatile aproape infinite de design prin figuri si combinatii coloristice.

In decembrie 2015, s-a finalizat si pus in functiune noua linie tehnologica de productie a vopselelor lavabile, tencuielilor decorative si a emailurilor pe baza de apa, proiect finantat prin fonduri europene, program POSCCE axa 1.1. Valoarea proiectului a fost de 1 789 637,66 lei.

Beneficiile acestui proiect: crearea de noi locuri de munca, producerea vopselelor in regim automat si cresterea calitatii produselor 

Proiecte Recente